Senaste inläggen

Av Josefin Valbrant - 9 april 2018 20:35

Tänk att en vecka redan har gått och allt går jättebra! Det är bra krut i Hobbits mat så de är små tjockisar alla fyra. Hobbit har börjar vilja följa med ut lite snabbt nu och kan tänka sig att lämna valplådan små korta stunder, bara för att snabbt komma på att hon måste dit för att kolla läget. De små har dagen till ära fått sina klor klippta för första gången. Än händer det inte så mycket men sakta börjar de använda sina små ben mer och mer och de är ganska snabba faktiskt.


 

ANNONS
ANNONS
Av Josefin Valbrant - 4 april 2018 09:00

Allt går jättebra!! :-) De små växer som de ska och är fortsatt väldigt företagsamma. Det är tyst och lugnt i valplådan förutom ett litet missnöjt ljud ibland när något hamnat lite för långt ifrån mamma och är hungrig. Hobbit mår oxå bra och kommer mer och mer in i sin nya roll som mamma. Hon sköter om de små så väl och hinner knappt gå ut för att kissa. :-D Hon får såklart mat och vatten på ?sängen? än så länge.

Tyvärr blev det ju alldeles för få valpar och ffa för få tikar, efter vad som var tingat. Så tråkigt för alla de som ville ha tik, vilket va många. Självklart vill man ge alla det de önskar men det går ju inte att styra hur gärna man än vill! :-( Pga ett avhopp finns här nu en hane kvar som letar hem. Det känns konstigt när det är stort intresse innan och man har haft mycket tingat att sedan stå med en valp osåld i en så liten kull. Just i år har intresset varit väldigt stort på tik men litet på hane här konstigt nog.

Av Josefin Valbrant - 2 april 2018 07:45

Nu känns Hobbit lugn och trygg, så nu är det med största sannolikhet klart. 4 st blev det, 2 hanar och 2 tikar. Alla är svarta och väldigt pigga redan från start. Härligt! Hobbit har skött sig jättebra och det hela har varit helt okomplicerat. Så skönt! Vi hade görna sett att det hade varit fler valpar så klart, men både mor och små mår bra och det är huvudsaken. Nu ska vi vila efter en sömnlös natt. :-)

Av Josefin Valbrant - 2 april 2018 00:03

Idag har Hobbits temp varit ner en bra bit under 37 grader och det är ett säkert tecken på att det är valpning på G inom kort. Under kvällen har hon blivit mer och mer orolig, vill inte äta och bäddar med jämna mellanrum. Snart händer det och rapporter kommer här. Håll tummarna!

Av Josefin Valbrant - 29 mars 2018 14:43

Nu är det inte länge kvar innan valparna ska vara här. Så spännande att se vad som tittar ut. :-) Hobbit mår fortsatt bra och växer om magen. Nu börjar det ta emot ordentligt när hon ska äta och bara det allra godaste går att trycka ner. Uppdatering kommer så fort det händer nåt. :-)

Bilden är tagen för en vecka sedan, så hon är betydligt tjockare nu. :-)

Av Josefin Valbrant - 1 mars 2018 21:29

Idag var det bokat ultraljud för att se om Hobbit är dräktig och till vår stora glädje såg de flera valpar i magen! Jippie!!! Nu kan man planera på "riktigt" och se fram emot valpar i v 14. Hobbit mår enligt rapporter bra och är mer matglad än vanligt. Fortsättning följer...

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hobbits Valpdagbok 2018 med Blogkeen
Följ Hobbits Valpdagbok 2018 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se